“Bucuria de Rusalii” la Petresti

Cu prilejul slavitului praznic al Pogorarii Sfantului Duh, tinerii voluntari din cadrul Parohiei Ortodoxe Petresti I s-au implicat intr-o actiune de ajutorare a persoanelor nevoiase, denumita “Bucuria de Rusalii”.

Campania a debutat in urma cu o saptamana, cand prin bunavointa unor oameni generosi s-au pus la dispozitie sumele necesare desfasurarii acestei activitati.

In urma acestei actiuni, s-au identificat potentialii beneficiari si s-a constatat ca un numar de 20 de familii fara posibilitati au nevoie de ajutor.

Tinerii inimosi ai acestei parohii, indrumati de preotul Marius Slevas, s-au mobilizat pentru a intinde o mana de ajutor persoanelor cu dizabilitati, batranilor si familiilor nevoiase. Acestia au distribuit pachete cu alimente de prima necesitate, lucrand pe echipe, fiecare activand intr-un anumit sector.

Bucuria beneficiarilor a fost mare, voluntarii fiind primiti cu inimile deschise, fiind apreciati pentru efortul depus.

,,Sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh este momentul sacru al aparitiei bisericii crestine in istorie. Menirea noastra este aceea de a aduce mangaiere in sufletele celor napastuiti. Actiunea de astazi se doreste a fi o intoarcere la valorile crestine: bunatate, dragoste, compasiune si ajutor. De aceea am decis sa venim in intampinarea celor care nu au avut sansa noastra. Ma bucura faptul ca tinerii si-au deschis sufletele si ca au dedicat o parte din timpul lor liber actiunilor caritabile. Ei sunt speranta zilei de maine”, a declarat parintele Marius Slevas.

Sursa: reintregirea.ro

.
Pe aceeaşi temă

09 Iunie 2014

Vizualizari: 178

Voteaza:

“Bucuria de Rusalii” la Petresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE