Burse pentru elevii Seminarului Teologic 'Sfantul Ioan Gura de Aur' din Slobozia

Miercuri, 24 martie, Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a primit la Resedinta Episcopala pe elevii bursieri ai Seminarului Teologic din Slobozia, pentru a le inmana personal bursa pentru luna martie.

Preacucernicul Parinte Profesor Ion Florin a multumit Preasfintiei Sale pentru initiativa acordarii burselor cu sprijinul parohiilor din eparhie, evidentiind ajutorul precum si elementul stimulativ pe care acestea le aduc.

Parintele profesor a subliniat apoi bucuria comuniunii elevilor cu chiriarhul lor, prilejuita de aceste eveniment. La indemnul Preasfintiei Sale, a fost rostit si din partea elevilor un cuvant, pentru a-i obisnui cu folosirea darului cuvantului pe cei care vor deveni slujitorii Cuvantului prin fapta si cuvant.

Preasfintitul Vincentiu si-a exprimat bucuria pentru aceasta intalnire, evocand persoanele care au contribuit la devenirea sa, de la parintii trupesti pana la cei sufletesti, modele demne de urmat. Dorinta Preasfintie Sale este sa daruiasca acest ajutor in mod personal tocmai pentru a intari comunicarea si comuniunea, coborand cu mare mangaiere sufleteasca in mijlocul elevilor seminaristi.

Sursa: sf-esc.ro

25 Martie 2010

Vizualizari: 238

Voteaza:

Burse pentru elevii Seminarului Teologic 'Sfantul Ioan Gura de Aur' din Slobozia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE