Campania "Nu divortului!", la Cluj-Napoca

In contextul in care stabilitatea familiilor este tot mai mult amenintata de fenomene negative precum plecarea la munca in strainatate, abandonul copiilor, proliferarea violentei domestice, dar si mai nou prin oferte de casatorii intre persoane de acelasi sex, iar divortul devine un fenomen de amploare in societatea romaneasca, Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului sprijina Campania "Nu divortului!”, organizata de Organizatia Crestina Agape si Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca. 

Astfel, Miercuri, 15 mai 2013, cand se sarbatoreste Ziua internationala a familiei, incepand cu orele 18.

00, Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va savarsi slujba Vecerniei, in Catedrala mitropolitana din Cluj-Napoca si va rosti o predica despre valorile familiei crestine, aratand totodata pericolul divortului pentru integritatea vietii morale a crestinului. Aceasta va fi urmata de o conferinta in Aula "Nicolae Ivan” a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, piata Avram Iancu nr. 18, in cadrul careia Inaltpreasfintia Sa va raspunde intrebarilor celor prezenti. 

In cadrul acestei campanii, marti, 14 mai 2013, elevii din cadrul Seminarului Teologic vor distribui stradal 25.000 de fluturasi care promoveaza mesajul campaniei si valorile familiei crestine.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Vadului Feleacului si Clujului

.
Pe aceeaşi temă

14 Mai 2013

Vizualizari: 727

Voteaza:

Campania "Nu divortului!", la Cluj-Napoca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE