Campanie umanitara de donare de sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

In perioada 27 - 29 iunie va avea loc, la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti, o campanie umanitara de donare de sange. Aceasta va fi organizata de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului si va fi dedicata ajutorarii romanilor, victime ale accidentului rutier din Muntenegru.

Sunt asteptati, de asemenea, toti cei care doresc sa doneze sange in mod voluntar si neremunerat pentru a salva vietile bolnavilor din spitalele romanesti. Viitorii donatori trebuie sa indeplineasca unele conditii printre care greutatea de peste 50 de kilograme sau sa nu fi suferit de anumite boli.

 "Cel care doneaza sange trebuie sa se odihneasca, sa manance, sa bea lichide, sa nu fumeze, sa nu bea alcool, si sa nu urmeze nici un tratament medicamentos. O donare de sange presupune prelevarea unei cantitati de 420 ml de sange”, a declarat pentru Radio TRINITAS Coordonatorul sectiei de recoltare din Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, medicul Marius Cazacu. 

Cei interesati sa participe la aceasta campanie umanitara sunt asteptati in zilele de 27, 28 si 29 iunie la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti din Strada doctor Constantin Caracas nr. 2-8.  Sangele pe care il donati poate salva pana la 3 vieti!

Sursa: basilica.ro

27 Iunie 2013

Vizualizari: 240

Voteaza:

Campanie umanitara de donare de sange pentru victimele accidentului din Muntenegru 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE