Cea de-a XVI-a editie a taberei de tineret din parohia Viziru de Jos, judetul Braila

Perioada Postului Adormirii Maicii Domnului este un moment de bucurie duhovniceasca in parohia Viziru de Jos prilejuit de desfasurarea celei de-a XVI-a editii a taberei de tineret, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop dr. Casian al Dunarii de Jos.In acest an la activitatile derulate in tabara au participat tinerii din parohia Viziru de Jos, carora li s-au alaturat 20 de elevi de la Asezamantul social-filantropic „Sfantul Vasile cel Mare“ din Galati, 10 tineri de la parohia Pechea IV din judetul Galati, precum si tineri din parohiile invecinate.

Ca in fiecare an tabara de vara are un program ce imbina rugaciunea cu programele de odihna activa, astfel dimineata se savarseste Utrenia si Sfanta Liturghie, dupa micul dejun, se desfasoara activitati culturale: muzica psaltica, icoana pe sticla, poezie si teatru religios si artizanat; activitati sportive si recreative, iar seara se savarseste Vecernia si Paraclisul Maicii Domnului.

Duminica, 12 august, atat credinciosii, cat si participantii la tabara s-au bucurat de prezenta in mijlocul lor a Inaltpreasfititului Parinte Arhiepiscop dr. Casian, care a oficiat Sfanta Liturghie inconjurat de un sobor de preoti si diaconi. Raspunsurile liturgice au fost rostite de catre tinerii participanti la tabara de vara.

Dupa Sfanta Liturghie a fost sfintit Centrul social parohial care a fost pus sub ocrotirea Sfantului Drept Simeon, Acoperamantului Maicii Domnului si Sfantului Ierarh Nectarie.
Slujba s-a incheiat cu o agapa la care au participat tinerii implicati in desfasurarea taberei de vara.

Sursa: edj.ro

 

.

13 August 2012

Vizualizari: 332

Voteaza:

Cea de-a XVI-a editie a taberei de tineret din parohia Viziru de Jos, judetul Braila 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE