Colecta in bani pentru sinistratii din Galati in bisericile din Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei

Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei desfasoara astazi in toate parohiile ortodoxe de gradul I si II din judetele Alba si Mures, care formeaza Eparhia, o colecta in bani pentru sinistratii din judetul Galati.

Colecta se desfasoara cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Parinte Arhiepiscop Irineu urmand ca sumele colectate sa fie donate Eparhiei Dunarii de Jos.

„Necazul suferit de fratii nostri din Eparhia Dunarii de Jos ne indeamna la solidaritate si intrajutorare. Speram ca aceasta actiune sa fie o dovada a credintei noastre „lucratoare prin iubire”, amintindu-ne de indemnul Sfantului Apostol Pavel care, intr-o situatie similara, ii indemna pe Corinteni: Fiecare sa dea cum socoteste cu inima sa, nu cu parere de rau sau cu sila, caci Dumnezeu iubeste pe cel care da cu voie buna. Si Dumnezeu poate sa inmulteasca tot harul la voi, ca avand totdeauna toata indestularea in toate, sa prisositi spre tot lucrul bun” a spus parintele Nicolae Calin Ignat, consilier social misionar al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.



In luna septembrie 2013 inundatiile au provocat pagube mari in judetul Galati. In total in urma calamitatilor au fost afectate 34 de localitati, 1858 de locuinte fiind avariate de furia apelor.

Sursa: Biroul de Presa al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia

.

06 Octombrie 2013

Vizualizari: 611

Voteaza:

Colecta in bani pentru sinistratii din Galati in bisericile din Arhiepiscopia Ortodoxa a Alba Iuliei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE