Comemorarea Parintelui Dumitru Staniloae la Vladeni

In Duminica a XX-a dupa Rusalii, IPS Mitropolit Laurentiu a oficiat slujba parastasului pentru parintele profesor Dumitru Staniloae. Slujba a fost oficiata in biserica din Vladeni, judetul Brasov, satul in care marele teolog a vazut lumina zilei. Au fost prezenti la Vladeni fiica parintelui, Lidia Staniloae, impreuna cu alti membrii ai familiei, autoritatile locale, printre care si primarul comunei Dumbravita, Zachiu Popa, oameni care l-au cunoscut pe parintele Dumitru Staniloae si numerosi credinciosi. In soborul de preoti au facut parte staretul de la Sambata de Sus, arhimandritul Ilarion Urs, staretul manastirii de la Poiana Brasov, arhimandritul Hristofor Bucur, protopopul de Brasov Danut-Gheorghe Benga, protopopul de Bran-Zarnesti Gheorghe Coltea, parohul de la Vladeni, parintele Ionut Ilea si alti slujitori ai Domnului.

Comemorarea parintelui profesor Dumitru Staniloae a continuat la Vladeni cu mai multe comunicari stiintifice si evocari venite din partea pr.

protopop Danut-Gheorghe Benga, a pr. protopop Gheorghe Coltea, a pr. dr. Ovidiu Moceanu, a pr. dr. Cristian Muntean si a dr. Sorin Joanta.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.
Pe aceeaşi temă

08 Octombrie 2013

Vizualizari: 256

Voteaza:

Comemorarea Parintelui Dumitru Staniloae la Vladeni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE