Comunicat: Aparati familia, salvati Romania!

Forul Ortodox Roman (FOR) si Alianta Familiilor din Romania (AFR) atrag atentia intregii clase politice ca este direct responsabila pentru gravele amenintari si loviturile neincetate la care este supusa familia in Romania.

Din cauza problemelor de ordin material, dar si a celor de ordin moral si legislativ, institutia familiei risca sa dispara sau sa se transforme intr-o curiozitate inutila in cadrul societatii moderne. Iar in absenta familiei romanesti solide, insusi viitorul tarii este pus sub semnul intrebarii.

FOR si AFR protesteaza impotriva preconizatei masuri guvernamentale de reducere a indemnizatiei pentru cresterea copilului nou-nascut. Aceasta masura descurajeaza serios natalitatea si risca sa provoace inca o crestere a valului de avorturi - prin care Romania deja ocupa un trist loc de lider in lumea civilizata.

Potrivit studiilor demografice, populatia din Romania se afla intr-o scadere dramatica, ceea ce face actiunea guvernului si mai condamnabila, intrucit duce la imbatrinirea populatiei, la scaderea fortei de munca si de aici la consecinte economice si sociale grave.

Pe de alta parte, FOR si AFR isi manifesta ingrijorarea fata de lejeritatea cu care autoritatile trateaza fenomene deosebit de daunatoare familiei, ca prostitutia, pornografia si propaganda desantata a unor practici sexuale aberante - care iau amploare in contextul relativizarii valorilor, al slabirii credintei si al unei legislatii subrede, deloc romanesti - deci necrestine si nereprezentative - in setul ei intim de valori.

Pe marginea acestor pericole conjugate la adresa familiei, FOR si AFR organizeaza o conferinta de presa miercuri 19 mai a.c., ora 16.00, la sediul FOR din Bucuresti, str. Vulturilor nr. 8.

La conferinta participa, alaturi de reprezentantii FOR si AFR, si doi invitati special: omul de presa Liana Stanciu si prof. univ. dr. Pavel Chirila.

Pe linia continuarii protestului, vineri 21 mai a.c., incepind cu ora 17.30, FOR si AFR cheama lumea crestina, dar si toate fortele sociale asumate la un Mars pentru Familie, pornind de la Biserica Kretzulescu, de pe Calea Victoriei, pana in Piata Unirii.

Persoane de contact:
Bogdan Mateciuc (AFR), tel. 0745 783 125
Iulian Capsali (FOR), tel. 0722 593 033

Sursa: arhiram.ro

18 Mai 2010

Vizualizari: 349

Voteaza:

Comunicat: Aparati familia, salvati Romania! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE