Concert caritabil de colinde pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilitati

Paula Seling va participa, pentru al șaptelea an consecutiv, la concertul caritabil „ColinDar” organizat de Asociatia „Vasiliada” in sprijinul tinerilor cu dizabilitati din Craiova. Evenimentul are loc astazi, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului National „Marin Sorescu”, si va fi prezentat de actorul Ovidiu Cuncea.

Concertul de anul acesta va incheia seria de evenimente desfasurate de-a lungul intregului an, ce au marcat implinirea a 12 ani de activitate social-filantropica a Asociatiei „Vasiliada”, ONG patronat de Arhiepiscopia Craiovei. Evenimentul il va aduce pe scena Teatrului National din Craiova, alaturi de indragita solista Paula Seling, pe cunoscutul interpret de muzica folk Ducu Bertzi.

In deschiderea concertului va avea loc un scurt recital de colinde sustinut de Grupul Psaltic „Sfantul Mare Mucenic Dimitrie” al Catedralei Mitropolitane din Craiova. Ca in fiecare an, o parte din colindele interpretate de Paula Seling vor fi transpuse in limbaj mimico-gestual de Corul „Anghelos”, format din elevi cu deficiente de auz si vorbire de la Scoala Speciala „Sfantul Vasile” din Craiova.

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment vor fi orientate catre Programul de sprijin pentru tinerii cu dizabilitati, implementat de Asociatia „Vasiliada”. «„ColinDAR” cu Paula Seling este evenimentul care reuneste intr-un frumos gest filantropic sute de craioveni si artisti consacrati. Suntem onorati ca doamna Paula Seling ne sustine in acest demers, ajungand astfel ca anul acesta sa putem organiza cea de-a VII-a editie a concertului caritabil in beneficiul tinerilor cu dizabilitati», a declarat parintele Adrian Stanulica, presedintele Asociatiei „Vasiliada”.

Diac. Gheorghe Cioiu
Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

05 Decembrie 2013

Vizualizari: 706

Voteaza:

Concert caritabil de colinde pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilitati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE