Concert caritabil pentru persoanele nevoiase, la Bistrita

Marti, 25 martie 2014, cu prilejul aniversarii a 192 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, din cadrul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, au organizat un concert in scop caritabil. Actiunea a avut loc in Sinagoga Bistrita, incepand cu ora 18:00. Peste 200 de politisti si alti invitati bistriteni au fost incantati de prestatia celor 16 chitaristi ai Ansamblului de chitare al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj, coordonat de profesorul Constantin Andrei.

In deschiderea evenimentului artistic au vorbit despre semnificatia si importanta zilei, a repertoriului abordat si valoarea interpretilor, seful Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud – Ioan Ovidiu Muresan si directorul Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud prof. dr.

Gavril Tarmure .

Suma de bani obtinuta prin vanzarea biletelor a fost donata Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita, a carei presedinte este pr. Marius Pintican. Banii vor contribui la intrajutorarea varstnicilor si a persoanelor nevoiase din oras.

Autor: Grigore Samboan
Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

27 Martie 2014

Vizualizari: 125

Voteaza:

Concert caritabil pentru persoanele nevoiase, la Bistrita 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Concert caritabil

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE