Conferinta nationala "Aripi frante - avortul din perspectiva sociologica, psihologica si religioasa"

In perioada 14-15 martie, la Constanta, va avea loc conferinta nationala „Aripi frante – avortul din perspectiva sociologica, psihologica si religioasa” in care personalitati ale Bisericii si ale societatii civile vor analiza fenomenul avortului din perspectiva religioasa, sociologica si psihologica.

Evenimentul este organizat de specializarea Asistenta sociala a Facultatii de Teologie Ortodoxa, in parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului si cu Fundatia „Sfintii Martiri Brancoveni” si se va desfasura in sala de conferinte a Curtii Brancovenesti (str. Vasile Lupu, nr. 43), incepand de luni, 14 martie, ora 10.00.Printre participanti se regasesc: Pr. Prof. Univ. Dr. Nicolae Dura, Pr. Prof. Univ. Dr. Gheorghe Istodor, Pr. Prof. Univ. Dr. Nechita Runcan si preotul Nicolae Tanase, medicii: Prof. Univ. Dr. Vasile Sarbu si Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila, sociologul Prof. Univ. Dr. Ilie Badescu, reprezentanti ai autoritatilor publice, Petru Dinica – director, Directia Generala a Asistentei Sociale si Protectiei Copilului, Constanta, si ai organizatiilor nonguvernamentale.

Scopul conferintei este renasterea si revitalizarea credintei crestine si promovarea valorilor morale in societatea romaneasca, in special a celor care vizeaza viata, nasterea, combaterea avortului.

Biroul de Presa si Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului

 

.

11 Martie 2011

Vizualizari: 392

Voteaza:

Conferinta nationala "Aripi frante - avortul din perspectiva sociologica, psihologica si religioasa" 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE