Conferinta cu tema 'Cum sa ma intalnesc cu Hristos'

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema „Cum să mă întâlnesc cu Hristos” avându-l ca invitat pe pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

 De ce avem nevoie pentru a fi fericiți? Cu siguranță, dacă vom căuta răspunsul la această întrebare în interiorul nostru, ne vor veni o sumedenie de idei în minte. De la dorințe materiale, precum un telefon sau o mașină nouă, până la dorințe ca aceea de a avea un prieten de nădejde sau un partener de viață iubitor; căutăm să obținem tot ce este mai bun sau mai frumos pentru a ne umple viața.. Cu toate acestea, căutarea noastră se arată mai profundă de atât și nu se va termina decât atunci când ne vom întâlni cu Hristos, Care este singurul în măsură de a ne sătura această sete interioară: de bucurie și de sens.

Vă invităm pe 29 octombrie 2019, începând cu ora 18.00 la Iulius Congress Hall de pe strada Piața Consiliul Europei, nr.2, etaj 1 la conferința la care Părintele Constantin Necula ne va spune cum ne putem întâlni cu Hristos și cum să-L facem pe Acesta să devină Prietenul nostru cel mai apropiat și sursa noastră de împlinire.

Intrarea este liberă!

 

Cristian Covercă - Președinte A.S.C.O.R. Timișoara

Pe aceeaşi temă

22 Octombrie 2019

Vizualizari: 627

Voteaza:

Conferinta cu tema 'Cum sa ma intalnesc cu Hristos' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

intalnirea cu hristos

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE