Conferinta cu tema: 'Tanarul de la portile cetatii. O invitatie de a intra in viata'

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara au bucuria de a vă invita la conferința cu tema „Tânărul de la porțile cetății. O invitație de a intra în viață” alături de Părintele Arhimandrit Nicodim Petre, Consilierul Sectorului de Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iaşilor și, totodată, starețul mănăstirii Bucium.

Deși aceste două aspecte definesc deja într-o mare măsură lucrarea sa, ele scot, totuși, puține lucruri la iveală despre: dragul și răbdarea cu care Părintele îi crește pe cei mai mici în credință; voiciunea și bucuria specifice, rigurozitatea din cuvânt și frumoasele povețe.

Tema pe care o vom dezbate de data aceasta, este una de actualitate, dat fiind faptul că atât cetatea, dar și cei ce o locuiesc sunt și în grija noastră, a fiecăruia în parte. Astfel că, a intra în viață reprezintă în acest caz a renunța la indiferență, a renunța la nepăsare. Iar asumarea e cu mult mai îmbucurătoare și mai de izbândă atunci când prietenii ne sunt aproape.

Evenimentul va avea loc joi, 23 mai 2019 începând cu ora 19.00 în Sala A 106 a Facultăţii de Electrotehnică și Electroenergetică de la Universitatea Politehnică Timişoara de pe Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 2.

Intrarea este liberă!

Cristian Covercă - Președinte A.S.C.O.R. Timișoara
Celmare Teodora - Consilier Relații Externe

13 Mai 2019

Vizualizari: 123

Voteaza:

Conferinta cu tema: 'Tanarul de la portile cetatii. O invitatie de a intra in viata' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

ascor timisoara

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE