Consfatuirea cu profesorii de religie din judetul Calarasi

Luni, 10 octombrie 2011, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a prezidat consfatuirea cu preotii, doamnele si domnii profesori de religie din judetul Calarasi.

Aceasta intalnire a avut loc la Colegiul Agricol "Sandu Aldea" din Calarasi si a inceput cu un scurt cuvant al parintelui inspector Alin Arcadie Puisor, care a prezentat activitatea profesorilor de religie, impliniri si neimpliniri, deziderate si a amintit noile directive ale Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Ca si la intalnirea de la Slobozia Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a vorbit si preotilor, doamnelor si domnilor profesori de religie despre necesitatea implicarii cadrelor didactice in promovarea si trairea valorilor morale ale Bisericii Ortodoxe. I-a indemnat pe profesori sa fie exemple de traire a invataturii crestine pentru elevii lor.

Preasfintia Sa a vizitat, apoi, lucrarile de consolidare a bisericii parohiale "Sfantul Ioan Botezatorul" din Calarasi, santierul de la Manastirea "Sfintii Voievozi" din Slobozia, unde lucrarile de restaurare a clopotnitei se apropie de sfarsit si stadiul lucrarilor de la lumanararul Catedralei Episcopale "Inaltarea Domnului" din Slobozia.Sursa: sf-esc.ro
 

.

11 Octombrie 2011

Vizualizari: 220

Voteaza:

Consfatuirea cu profesorii de religie din judetul Calarasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE