Curs de contabilitate pentru parohii in Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Intre proiectele pastoral-misionare pentru anul 2013 inscrise in calendarul Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, se numara si organizarea unor cursuri de contabilitate primara pentru parohii.

Acestea, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, au fost organizate prin Proiectul Forte si s-au desfasurat in perioada 25-28 iunie a.c. la Asezamantul Socio-Medical "Sf. M.

Mc. Pantelimon“ - Lacu-Sarat, jud. Braila.

Pe parcursul celor patru zile, 2 serii a cate 56 de preoti din cele 8 protoierii ale Eparhiei au participat la dezbateri si ateliere de lucru cu privire la prevederile canonice, statutare, sinodale, eparhiale si legale privind activitatea economico-financiara si de pastrare a patrimoniului bisericesc la nivelul parohiilor.

Intre obiectivele propuse de Sectorul Economico-Financiar s-au numarat: intelegerea si clarificarea termenilor de specialitate; imbunatatirea competentelor de utilizare a instrumentelor contabile; construirea unei intelegeri unitare asupra aspectelor administrativ-bisericesti.

La cursurile de contabilitate primara au participat si ppcc protoierei si contabilii protopopesti.

Sursa: edj.ro

.

01 Iulie 2013

Vizualizari: 230

Voteaza:

Curs de contabilitate pentru parohii in Arhiepiscopia Dunarii de Jos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE