Cursuri teologice si de metoda pentru profesorii de la Departamentul Teologic al Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie, Galati

Sectorul Cultural-Invatamant si Activitati cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Dunarii de Jos organizeaza in perioada 12 - 13 septembrie a.c. un program de cursuri teologice si de metoda pentru profesorii de la Departamentul Teologic al Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos“ din Galati.

Programul a debutat cu savarsirea Sfintei Liturghii de catre un sobor de preoti-profesori in Catedrala Arhiepiscopala din municipiu, la Sfanta Liturghie asistand si Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Casian al Dunarii de Jos.

Dupa oficierea programului liturgic, in sala „Episcop Chesarie Paunescu“ a Centrului Eparhial, sub presedintia Chiriarhului Dunarii de Jos, au avut loc dezbaterile-consfatuiri in care au fost prezentate aspectele semnificative ale anului universitar precedent si au fost formulate propuneri privind buna conlucrare si dezvoltarea de proiecte comune intre Universitate si Eparhia Dunarii de Jos.

De asemenea, au fost analizate diferite aspecte ce tin de prestatia teologica, slujirea si tinuta liturgica a preotilor din invatamantul teologic universitar.

Sursa: edj.ro

.

12 Septembrie 2012

Vizualizari: 698

Voteaza:

Cursuri teologice si de metoda pentru profesorii de la Departamentul Teologic al Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie, Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

cursuri teologie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE