Departamentul social al Arhiepiscopiei Sibiului a oferit daruri copiilor din Orlat

Departamentul Social al Arhiepiscopiei Sibiului a organizat luni, 2 decembrie, o colecta de daruri pentru copii institutionalizati, cu ocazia apropierii sarbatorii Sfantului Nicolae. La aceasta actiune a departamentului amintit au participat Carmen Badila de la un post de televiziune local, Anca Bloanca Anca de la Cabinetul Inspectoratului de Politie Sibiu si doamna Anca Ciubaciuc, de la Directia Judeteana de Sanatate. Beneficiarii campaniei sunt cei 101 copii ai Centrului de Plasament Orlat, care au primit fiecare cate un pachet cu dulciuri, alimente, haine si jucarii. Darurile colectate de reprezentantii Departamentului Social si partenerii amintiti au avut o valoare de 1000 lei.

Conferinta despre HIV/SIDA
In aceeasi zi, reprezentantii Departamentului Social au marcat Ziua de lupta Impotriva HIV/SIDA printr-o conferinta sustinuta in Aula Academiei Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu.

Conferinta a fost sustinuta de inspectorul social Marius Talmatchi si inspectorul Lucian Ghidiu de la Agentia Nationala Antidrog (CPECA), alaturi de doua studente ale Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii “Lucian Blaga Sibiu”. Conferinta a avut tema „Discriminarea persoanelor infectate cu HIV ” si s-a bucurat de o prezenta numeroasa din partea studentilor militari si nu numai. In cadrul conferintei s-au prezentat informatii despre virusul HIV, despre transmiterea acestuia, dar si despre tratamentele acestei boli si prevenirea infectarii cu aceasta maladie.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

03 Decembrie 2013

Vizualizari: 189

Voteaza:

Departamentul social al Arhiepiscopiei Sibiului a oferit daruri copiilor din Orlat 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE