Directorii de scoli trebuie sa fie un exemplu pentru elevi

Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului, s-a intalnit joi, 10 noiembrie, cu directorii scolilor din judetul Bistrita-Nasaud, dascali si presedinti ai consiliilor de elevi. Pornind de la tema stabilita, „Educatia moral-crestina in cadrul scolii romanesti contemporane. Tanara generatie – incotro?”, ierarhul i-a indemnat pe directori sa duca o viata religioasa normala, sa nu lipseasca duminica de la Sfanta Liturghie si neaparat sa aiba un duhovnic. Ei, si mai apoi dascalii, trebuie sa constituie astfel un exemplu pentru elevi:

„A fost o intalnire interesanta, toti cei prezenti s-au implicat in discutia noastra de astazi. Speram sa aiba o repercursiune si un impact pozitiv in desfasurarea activitatii educationale in judetul Bistrita-Nasaud.

Nu stim exact in lumea aceasta, in care lucrurile sunt amestecate, ce va avea un efect mare, dar suntem datori sa incercam toate modalitatile. I-am sfatuit sa se duca duminica la biserica si sa aiba duhovnici, dansii intai, directorii si profesorii de religie, ca sa poata da bun exemplu copiilor”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

13 Noiembrie 2011

Vizualizari: 388

Voteaza:

Directorii de scoli trebuie sa fie un exemplu pentru elevi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE