Discutii despre viata in inchisorile comuniste, in tabara organizata de A.T.C.O.R

40 de tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud sunt asteptati sa participe la tabara de vara organizata la Manastirea salajeana Stramba de Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj in colaborare cu Episcopia Salajului. Aceasta va avea loc in perioada 25-29 august. Activitatile organizate vor reflecta tema acestei tabere si anume „Viata in inchisorile comuniste din Romania”.

„Programul taberei este unul interactiv si cuprinde discutii tematice despre viata din inchisorile comuniste din Romania. Acestea vor fi moderate si prezentate de parintele Liviu Vidican-Manci, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca”.

Pornind tot de la acest subiect, vor fi discutii pe grupe de varsta. Totodata, vom avea ateliere de modelaj Fimo, de teatru, culinar si nu vor lipsi jocurile de grup si cantecele la chitara. De asemenea, vom participa la programul de rugaciune al manastirii, in fiecare dimineata si seara”, a declarat coordonatorul activitatilor de tineret din Arhiepiscopia Clujului, Radu Copil.

Costul taberei este de 125 de lei, suma in care sunt incluse transportul, cazarea si masa. Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul Asociatiei Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj, http://atcorcluj.wordpress.com/

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

20 August 2014

Vizualizari: 242

Voteaza:

Discutii despre viata in inchisorile comuniste, in tabara organizata de A.T.C.O.R 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE