Elevii merituosi la disciplina Religie au fost premiati

Episcopia Severinului si Strehaiei i-a premiat luni, 18 iunie, pe elevii care au obtinut rezultate deosebite la concursurile scolare desfasurate in cadrul Catedrei de Religie.

Astfel, incepand cu ora 19.00, dupa terminarea slujbei de seara la Catedrala Episcopala din Dr.Tr.Severin, elevii si profesorii lor indrumatori au venit in lacasul Domnului spre a primi diplome de merit pentru munca depusa si rezultatele obtinute la concursurile de competente religioase.



Reprezentantii sectorului Invatamant si Tineret au oferit diplome si obiecte de cult celor peste 100 de copii, care au obtinut premii la olimpiada si concursurile desfasurate in anul scolar 2011-2012.

La acordarea premiilor a participat si dsoara Inspector pe Disciplina Religie, Prof. Dana Saftoiu, care prin intermediul Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti desfasoara o intensa activitate in colaborare cu Sectorul Invatamant si Tineret.

„Ca intotdeauna, la sfarsitul anului scolar, Catedra de Religie a Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti, impreuna cu Episcopia Severinului si Strehaiei, incearca sa ii premieze pe cat este posibil, pe elevii care au participat la concursurile si activitatile scolare religioase si nu numai. Astfel, avem premiantii Olimpiadei de Religie, de la faza judeteana pana la cea nationala, mai mult de 100 de elevi, apoi copiii care au participat la concursul interdisciplinar de pictura si spiritualitate romaneasca, nu in ultimul rand, ii avem printre noi pe micutii de la clasele a III-a si a IV-a, participanti la concursul „Ucenicii credintei”, pe care il organizam de foarte multi ani. Ceilalti copii care au participat la alte concursuri, de exemplu, cel de oratorie, si-au primit diplomele la momentul potrivit. Acum ne bucuram ca ei si profesorii lor, vor avea parte de darurile si binecuvantarile Preasfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, dupa care vor intra intr-o vacanta binemeritata” a incheiat Prof. Dana Saftoiu, Inspector pe Disciplina Religie.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

 

.

19 Iunie 2012

Vizualizari: 838

Voteaza:

Elevii merituosi la disciplina Religie au fost premiati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE