Episcopia Caransebesului alaturi de cei afectati de inundatii

In urma campaniei Solidari cu familiile sinistrate din Oltenia initiata de Patriarhia Romana si Televiziunea Romana, Episcopia Caransebesului organizeaza in perioada Postului Adormirii Maicii Domnului o colecta de produse neperisabile (ulei, orez, zahar, faina alba, faina malai, paste fainoase, conserve diverse) destinata persoanelor afectate de inundatii in judetul Caras-Severin dar si in judetele din sudul tarii.

Credinciosii care doresc sa isi ajute semenii greu incercati de revarsarea apelor din judetul nostru sau din Oltenia vor putea sa isi aduca contributia la Centrul Eparhial din Caransebes si la parohiile de care apartin din Resita, Oravita si Bocsa.

In urma inundatiilor din sudul tarii au fost afectate 185 de localitati din judetele Gorj, Valcea, Arges Olt si Teleorman, peste 1180 de persoane au fost evacuate, 4 persoane sunt disparute, o persoana a murit, aproape 100 de locuinte sunt distruse, peste 2000 de case sunt inundate, iar peste 3500 de anexe gospodaresti au fost avariate sau distruse. In judetul Caras-Severin in urma precipitatiilor abundente cazute pe raza judetului Caras-Severin au fost afectate 23 de localitati si au avut de suferit 190 de gospodarii.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.

06 August 2014

Vizualizari: 147

Voteaza:

Episcopia Caransebesului alaturi de cei afectati de inundatii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE