Etapa Zonala a Concursului Judetean de Religie 'Sfantul Iosif cel Nou de la Partos'

Conform graficului de desfasurare a Concursului Judetean de Religie „Sfantul Iosif cel Nou de la Partos”, incepand cu saptamana viitoare (12.03.

2012), pana la sfarsitul lunii martie a.c. se va desfasura etapa zonala a concursului in cele 11 centre desemnate: doua la Mitropolia Banatului (13/19 martie), Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva” din Timisoara (12 martie), Belint (22 martie), Comlosu Mare (17 martie), Deta (27 martie), Iecea Mica (15 martie), Faget (26 martie), Gataia (29 martie), Lugoj (24 martie) si Varias (20 martie). La aceasta etapa vor participa copiii castigatori la nivel local (cate 3 din fiecare parohie/scoala), insotiti de catre preotul sau profesorul coordonator. Competitia se va desfasura pe trei sectiuni: interpretare de poezie religioasa la clasele II-IV, eseu religios la clasele V-VIII si desen religios la clasele II-VIII.

Acest concurs este un parteneriat educational intre Arhiepiscopia Timisoarei si Inspectoratul Scolar Judetean Timis. In acord cu anul omagial 2012, tema concursului este Tamaduire si sfintenie.

Etapa finala se va desfasura la Centrul Eparhial Timisora, la data de 5 aprilie 2012.

Sursa: mitropolia-banatului.ro

 

.

09 Martie 2012

Vizualizari: 176

Voteaza:

Etapa Zonala a Concursului Judetean de Religie 'Sfantul Iosif cel Nou de la Partos' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE