Examen de competenta profesionala la Seminarul Teologic 'Teoctist Patriarhul' din Giurgiu

Potrivit regulamentului scolar seminarial al scolilor teologice din Patriarhia Romana, absolventii seminariilor teologice, la incheierea cursurilor seminariale, sustin examenul de atestare profesionala. La Seminarul Teologic „Teoctist Patriarhul" din Giurgiu, joi, 26 mai, a avut loc examenul de atestare profesionala. Comisia examinatorie a fost prezidata de Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, alaturi de Pr. Prof. Dr.

Jica Marius Constantin, directorul seminarului, de Pr. Prof. Dr. Adrian Cazacu, de Pr. Prof. Visoiu Mihai Ciprian, de Pr. Prof. Neacsu Liviu, de Pr. Prof. Constantin Cristian si de Pr. Prof. Mihalcea Cosmin. Cei 21 de elevi absolventi ai Seminarului Teologic din Giurgiu au sustinut probele de evaluare orala la disciplinele Catehetica-Omiletica, Liturgica si Muzica religioasa.

Totodata, fiecare elev seminarist a prezentat o lucrare scrisa, elaborata sub indrumarea unui profesor de specialitate. In urma acestor examene, elevii promovati vor primi diplome de atestare a cunostintelor, vor putea preda Religia in scolile si liceele din Romania. si vor putea profesa in calitate de cantareti bisericesti.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

27 Mai 2011

Vizualizari: 1181

Voteaza:

Examen de competenta profesionala la Seminarul Teologic 'Teoctist Patriarhul' din Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE