Expozitie de martisoare realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

Asezamantul social pentru persoane cu handicap Sfantul Meletie din Alba Iulia organizeaza in perioada 24 februarie - 1 martie, la centrul comercial Alba Mall, a IV-a editie a expozitiei "Martisor in carucior" in cadrul "Targului de martisoare".

Expozitia cuprinde martisoare, brose si tablouri de primavara realizate de persoanele cu handicap, beneficiare ale centrului social.

Expozitia este una cu vanzare iar cei interesati isi vor putea achizitiona un martisor hand - made.

"Beneficiarii centrului au realizat in cadrul activitatilor de ergoterapie, martisoare din lut, ipsos, fimo (pasta de modelat) si hartie, precum si brose si tablouri de primavara. Creatiile lor sunt prezentate in aceste zile in Alba Mall, expozitia avand ca scop promovarea abilitatilor artistice ale persoanelor cu handicap dar si activitatea asezamantului nostru social" a precizat Marcela Weber, coordonatorul Asezamantului social pentru persoane cu handicap Sfantul Meletie din Alba Iulia.

In cadrul Asezamantului social pentru persoane cu handicap Sfantul Meletie Alba Iulia sunt oferite gratuit servicii de orientare profesionala, recuperare - ergoterapie si kinetoterapie, socializare, consiliere psihologica, asistenta si consiliere sociala pentru 40 de persoane cu handicap. Centrul se afla in structura Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia.

Biroul de Presa al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia

Pe aceeaşi temă

27 Februarie 2014

Vizualizari: 216

Voteaza:

Expozitie de martisoare realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE