Expozitie de tablouri la Primaria Sectorului II din Capitala cu prilejul comemorarii Parintelui profesor Constantin Galeriu

Parintele profesor Constantin Galeriu va fi comemorat maine, 9 august, la primaria sectorului II din Capitala printr-o expozitie de tablouri. Lucrarile scot in evidenta gestica si chipul luminos al Parintelui Galeriu. Evenimentul marcheaza si implinirea a 7 ani de la trecerea sa la Domnul.

Mai multe informatii a oferit pentru Radio TRINITAS, parintele Alexandru Gherasim, parohul Bisericii „Sfantul Silvestru” din Capitala: „Parohia ‘Sfantul Silvestru’ in parteneriat cu primaria sectorului II organizeaza o expozitie care sa ne aminteasca de parintele profesor Constantin Galeriu. Mai exact, vor fi prezentate 16 tablouri ale parintelui care redau gestica deosebita din timpul predicilor.

De asemenea, la aceasta expozitie am mai adaugat icoane din Biserica ‘Sfantul Silvestru’ si alte obiecte valoroase care au fost aduse in aceasta biserica prin stradania parintelui Constantin Galeriu. Nu am vrut ca acest popas comemorativ la sapte ani de la trecerea sa la Domnul sa fie marcat doar in Biserica ‘Sfantul Silvestru’, ci sa aiba acces mai multi credinciosi si de aceea am ales sala mare a primariei sectorului II, mai ales ca multe dintre obiectele expuse, de obicei, sunt tinute in Sfantul Altar”.
 

Sursa: basilica.ro

.

08 August 2010

Vizualizari: 196

Voteaza:

Expozitie de tablouri la Primaria Sectorului II din Capitala cu prilejul comemorarii Parintelui profesor Constantin Galeriu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE