Facultatea de Teologie din Craiova sprijina incadrarea pe piata muncii a absolventilor

Pe parcursul a doi ani, in perioada 3 ianuarie 2012 - 31 decembrie 2013, Facultatea de Teologie a Universitatii din Craiova implementeaza proiectul POSDRU/109/2.1/G/81762, intitulat "Competente socio-umane pentru piata muncii din regiunea Sud - Vest Oltenia”.

Obiectivul general al proiectului este cresterea gradului de insertie pe piata muncii a 300 de studenti de la sapte specializari universitare din domeniul socio-uman (Teologie, Asistenta Sociala, Sociologie, Relatii Internationale si Studii Europene, Istorie, Romana si Comunicare).

Dupa cum ne-a precizat parintele diacon conf. univ. dr. Gelu Calina, coordonatorul proiectului, in luna martie, studentii au continuat sa participe la stagiile de practica profesionala din institutiile de primire: Consiliul Judetean Dolj, Arhiepiscopia Craiovei, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj, Asociatia "Vasiliada”, Biblioteca Judeteana "Alexandru si Aristia Aman”, Muzeul Olteniei, Parohia "Sfintii Arhangheli”, Parohia "Sfantul Nicolae-Dorobantia”, Grupul Scolar "Traian Vuia”, Liceul Teoretic "Tudor Arghezi”.

Totodata, s-a continuat evaluarea psihologica, informarea si consilierea studentilor in cadrul “Centrului de evaluare socio-profesionala si orientare pentru o cariera in domeniul socio-uman” creat in cadrul proiectului, in vederea identificarii nevoilor si asteptarilor acestora cu privire la cariera lor profesionala. In luna martie au beneficiat de serviciile Centrului studenti de la specializarile: Relatii Internationale si Studii Europene, Asistenta Sociala si Sociologie.

Proiectul "Competente socio-umane pentru piata muncii  din regiunea Sud - Vest Oltenia” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie: 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Gheorghe Cioiu

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

28 Martie 2013

Vizualizari: 335

Voteaza:

Facultatea de Teologie din Craiova sprijina incadrarea pe piata muncii a absolventilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE