Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti a organizat Examen de admitere la Master

La Facultatea de Teologie Ortodoxa din Capitala s-a desfasurat ieri, 15 septembrie, sesiunea de admitere la cursurile de Master. Concursul a constat dintr-o proba scrisa in care au fost evaluate cunostintele teologice dobandite in anii de studiu. In acest an s-au introdus doua noi specializari de Master.

Mai multe informatii a oferit pentru Radio TRINITAS, parintele Daniel Benga, Prodecanul Facultatii de Teologie Ortodoxa Bucuresti: „S-au inscris peste 200 de candidati la 8 programe masterale. Aceste programe sunt in parte noi si anume, doua dintre ele incep chiar in aceasta toamna pentru prima oara.

Este vorba de masteratul intitulat ‘Comunicare si comuniune in spatiul eclezial’ si cel de-al doilea masterat dedicat misiunii sociale a Bisericii in societate. Aceste doua masterate sunt noi si speciale si ele pregatesc candidatii pentru a lucra atat in domeniul mass-media, datorita faptului ca Biserica are in momentul de fata un trust de presa cu radio, televiziune, ziar, iar masteratul dedicat misiunii sociale a Bisericii este cel care ii pregateste pe candidati pentru lucrarea sociala a Bisericii noastre. Profesorii care asigura cursuri la aceste doua masterate sunt atat din Facultatea noastra cat si profesori de la alte Facultati ale Universitatii noastre, specialisti in domeniile respective, care incearca sa daruiasca si sa-i formeze pe tinerii care urmeaza aceste doua masterate prin competente specifice si prin abilitati care trebuie sa le deprinda astfel incat sa le poata aplica practic in domeniile de misiune si activitate in care isi vor desfasura activitatea in viitor”.

Sursa: basilica.ro

.

16 Septembrie 2010

Vizualizari: 310

Voteaza:

Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti a organizat Examen de admitere la Master 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE