"Familia crestina - repere traditionale crestine si provocari contemporane"

Episcopia Severinului si Strehaiei organizeaza, marti 15.05.2012, incepand cu orele 18:00, Seminarul cu tema: ”Familia crestina - repere traditionale crestine si provocari contemporane”. Seminarul se inscrie in randul manifestarilor prilejuite de ”Ziua Internationala a familiei”, dorindu-se a se afirma importanta institutiei familiei in contextul actual european si socio-cultural.

De asemenea, vor fi aduse in discutie tendintele si provocarile cu care se confrunta familia astazi si modalitati de a depasi situatia de criza prin care aceasta si societatea, in general, trec in prezent.

Tema seminarului va fi tratata atat din perspectiva teologica, cat si sub aspect social, psihologic si legislativ (al dreptului familiei), pentru a se putea cunoaste in profunzime intreaga dimensiune si problematica a familiei contemporane. Evenimentul se va desfasura in sala de festivitati „Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei, din Dr. Tr. Severin, str. I. Gh. Bibicescu, nr.6, si se va bucura de prezenta Prea Sfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, care va sustine referatul cu tema: ”Rolul femeii in familie”.

Sursa: episcopiaseverinului.ro
 

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 774

Voteaza:

"Familia crestina - repere traditionale crestine si provocari contemporane" 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE