Faza pe liceu a concursului 'Stii si castigi' la Seminarul Teologic 'Teoctist Patriarhul' din Giurgiu

Cu binecuvântarea, Preasfinţitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, marti, 31 martie, la Seminarul Teologic "Teoctist Patriarhul" din Giurgiu, a avut loc faza pe liceu a concursului "Ştii şi câştigi" , la care au participat 32 de elevi seminarişti. În urma concursului, patru dintre aceştia s-au calificat pentru următoarea etapă: Cristică Florin, Moisei Andrei, Crăciunică Daniel şi Preda Alexandru. La evenimentul de astăzi a fost prezent şi Domnul Nicolae Barbu, Primarul Mun. Giurgiu.

În anul 2015, în Giurgiu se vor desfăşura mai multe concursuri de cultură generală organizate de Consiliul Local al Tinerilor în colaborare cu Episcopia Giurgiului, Consiliul Local al Seniorilor Giurgiu, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Biblioteca Judeţeană, dl dr.

Cosmin Georgescu, Kiss FM, liceele participante, cu sprijinul Primăriei Mun. Giurgiu. Concursul de cultură generală „Ştii şi câştigi“ se adresează tinerilor de liceu din clasele IX-XII şi este o competiţie inedită ce îşi propune să testeze cunoştinţele de cultură generală ale elevilor din colegiile şi liceele giurgiuvene.

Concursul le dă posibilitatea elevilor concurenţi să citească, să studieze, să afle lucruri noi, în completarea cunoştinţelor pe care le dobândesc zi de zi la şcoală.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

01 Aprilie 2015

Vizualizari: 80

Voteaza:

Faza pe liceu a concursului 'Stii si castigi' la Seminarul Teologic 'Teoctist Patriarhul' din Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE