Festivitatea de premiere a castigatorilor Olimpiadei de religie - faza nationala

Miercuri, 20 aprilie a.c., la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din municipiul Galati, a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor celei de a III-e editii a Olimpiadei de religie - faza nationala.

Reamintim faptul ca in anul „2011-Anul omagial al Sfantului Botez si al Sfintei Cununii”, acest eveniment cultural – spiritual s-a desfasurat in municipiul Galati. Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Dunarii de Jos, in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, respectiv Inspectoratul Scolar Judetean – Galati, fiind gazduit de Seminarul Teologic „Sfantul Apostol Andrei” din Galati, Liceul Pedagogic „Costache Negri” din Galati si de Universitatea „Dunarea de Jos”- Galati.La cea de a treia editie a Olimpiadei de Religie au participat anul acesta peste 250 de elevi de la clasele a VII-a – a XII-a din toate judetele tarii, ocupantii locului I la faza judeteana a concursului.

In debutul programului, Corul Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galati a sustinut un scurt concert de muzica religioasa, care a cuprins cantari specifice perioadei liturgice in care ne aflam.

In urma corectarii lucrarilor, au fost desemnati trei castigatori pentru fiecare nivel precum si 10 mentiuni la nivelul fiecarei clase.

Totodata, au mai fost oferite 7 premii speciale din partea Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, Prefecturii Galati, Primariei Municipiului Galati, Consiliului Judetean Galati, Inspectoratului Scolar Judetean Galati, Cotidianului „Viata Libera” si Centrului Cultural „Dunarea de Jos” – Galati, pentru participantii care au dat dovada de originalitate.

Sursa: edj.ro
 

.

22 Aprilie 2011

Vizualizari: 350

Voteaza:

Festivitatea de premiere a castigatorilor Olimpiadei de religie - faza nationala 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE