Icoana facatoare de Minuni de la Neamt vine la Bacau

 

Biserica "Precista" din municipiul Bacau va primi in pelerinaj icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la manastirea Neamt.

 

Conform traditiei care prinde contur la aceasta ctitorie stefaniana, sfanta icoana a Maicii Domnului va fi adusa vineri, 10 august, si va ramane in mijlocul credinciosilor pana miercuri, 15 august, cand se va serba Adormirea Maicii Domnului, hramului bisericii. "Cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Daniel, mitropolit al Moldovei si loctiitor de Patriarh, va poposi la noi in biserica icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la manastirea Neamt. In plina perioada de post, nadajduim sa oferim credinciosilor bacauani un moment de bucurie sufleteasca", ne-a spus preotul Constantin Tomozei. Conform celor spuse de preotul Tomozei, fiind o perioada de asceza si rugaciune, pana la marele praznic din 15 august, la biserica "Precista" vor fi oficiate zilnic slujbe.

"Pana la hram, preotii vor sluji in sfantul lacas acatisul si paraclisul Maicii Domnului, precum si Sfantul Maslu. De asemenea, credinciosii dornici sa-si descarce sufletul se vor putea spovedi in fiecare zi", ne-a mai zis preotul Constantin Tomozei.

 

Sursa: Ziarul de Bacau

.

09 August 2007

Vizualizari: 2004

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE