Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oferi credinciosilor lumina Invierii la Mangalia

Sambata noaptea, Slujba Invierii va fi oficiata de catre Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la altarul sfintit In Portul Turistic Mangalia, Incepand cu ora 23.40.


La ora 1.30 va oficia Sfanta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Constanta. Raspunsurile liturgice vor fi date de Corala barbateasca "Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului.

Duminica, 5 mai, de la ora 12.00, Inaltpreasfintitul Teodosie va savarsi slujba celei de-a doua Invieri la Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel”. In cadrul acestei slujbe Sfanta Evanghelie va fi rostita In 12 limbi, dupa numarul Sfintilor Apostoli.

La ora 18.00, la Casa de Cultura din Constanta este programat Concertul pascal, sustinut de catre Corala Barbateasca "Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului. La finalul concertului, Inaltpreasfintia Sa va tine un cuvant de Invatatura.

Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului


 

Pe aceeaşi temă

04 Mai 2013

Vizualizari: 328

Voteaza:

Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oferi credinciosilor lumina Invierii la Mangalia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE