Inaltpreasfintitului nostru Parinte Arhiepiscop IRINEU, la 22 de ani de arhierie

Cautand la acesti 22 ani si la multimea de impliniri pe care Dumnezeu le-a lucrat in viata Inaltpreasfintiei voastre si a credinciosilor atinsi de mana, de privirea binevoitoare, de gandul smerit, de aripa rugaciunii sau de arhiereasca binecuvantare, Ii aducem multumire Domnului pentru toate.

Ati reusit in aceasta perioada sa propovaduiti cu mult har cuvantul lui Dumnezeu cu timp si fara timp, sa Il prezentati pe Hristos lumii contemporane si sa Il reprezentati in plenitudinea lucrarii sacerdotale. Multele si nobilele preocupari, atat spirituale cat si culturale, Va recomanda ca pe un urmator al Parintilor Bisericii fata de care ati aratat intotdeauna o autentica fidelitate si fata de invatatura Bisericii strabune pe care ati prezentat-o tuturor, vorbind si scriind, cu atata inspiratie si entuziasm despre frumusetea netrecatoare a Ortodoxiei.

Va multumim pentru grija parinteasca pe care o aratati fata de preotii si credinciosii din Arhiepiscopia Alba Iuliei, fata de colaboratorii de la Centrul eparhial si protopopiate, si fata de evenimentele din viata eparhiei noastre.

Azi, cand se implinesc 22 ani de la hirotonia intru arhiereu, Il rugam pe Marele Arhiereu, sa Va daruiasca si pentru mai departe, putere si mult har, spre a putea duce cu aceeasi viziune si acelasi spor, pastorirea scaunului vladicesc de la Alba Iulia.

Intru multi ani, Stapane!

Sursa: reintregirea.ro

21 Noiembrie 2012

Vizualizari: 203

Voteaza:

Inaltpreasfintitului nostru Parinte Arhiepiscop IRINEU, la 22 de ani de arhierie 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

inaltpreasfintitul irineu

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE