Intalnire locala de planificare strategica in cadrul proiectului 'Forte', in Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Dr. Casian Craciun, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, joi, 5 iulie 2012, in sala „Episcop Melchisedec Stefanescu“ a Centrului eparhial, a avut loc cea de a 4-a intalnire de lucru din a doua etapa a proiectului „FORTE - Formare trainica pentru parteneriat social“.

La aceata intalnire au participat, alaturi de reprezentanti ai Centrului Eparhial, membrii echipei locale a Centrului de Resurse Galati, delegati ai celor 8 protoierii precum si doamna Gabriela Batir, reprezentanta partenerului din cadrul acestui proiect, Instituto de Formacion Integral (Spania).

In prima parte a intalnirii a fost formulata in imagini si transpusa in cuvinte viziunea eparhiei, din perspectiva domeniilor de activitate selectate.

In cea de a doua parte a fost prezentat si analizat conceptul de misiune a eparhiei.Proiectul FORTE este implementat de Federatia Filantropia in noua eparhii ale Patriarhiei Romane, incepand din septembrie 2010. Partenerii in proiect sunt: Patriarhia Romana, Instituto de Formacion Integral (Spania) si Global Comercium Development. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Sursa: edj.ro

 

.

06 Iulie 2012

Vizualizari: 222

Voteaza:

Intalnire locala de planificare strategica in cadrul proiectului 'Forte', in Arhiepiscopia Dunarii de Jos 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE