Intalnirea tinerilor din Cercul pastoral Sangeorz-Bai

„O zi traita din plin”, de copiii din cele 11 parohii ale Cercului pastoral Sangeorz-Bai

Marti, 29 iulie 2014, in localitatea nasaudeana Maieru a avut loc intalnirea tinerilor din Cercul pastoral Sangeorz-Bai. Cei 100 de tineri din cele 11 parohii care alcatuiesc cercul preotesc au participat la diverse activitati, desfasurate sub genericul „O zi traita din plin ”. Programul a debutat dimineata de la ora 08:00 cu Sfanta Liturghie savarsita in Biserica „Sfantul Arhidiacon Stefan”, slujba care s-a incheiat cu urarea de bun venit, transmisa de pr. Dan Cismas, tinerilor prezenți.

„Dupa servirea micului dejun, Arhim.

Teofil Tia, duhovnicul Facultatii de Teologie din Cluj-Napoca, a avut un dialog cu tinerii, pe teme de mare actualitate. Au urmat, apoi, momente de relaxare sportiva, in sala de sport a Scolii Maieru. Dupa ce au servit masa de pranz, tinerii au vizitat Muzeul „Cuibul Visurilor” si au dialogat cu domnul profesor Ursa, care le-a vorbit despre marele romancier Liviu Rebreanu si despre importanta lecturii in formarea lor. In ultima parte a zilei, in Caminul Cultural tinerii au cantat impreuna si au urmarit un film deosebit de frumos. Ziua s-a incheiat cu cina si cu slujba Paraclisului Maicii Domnului, savarsita in Biserica Sfanta Cuvioasa Parascheva”, a precizat pr. paroh Dan Cismas, din parohia Maieru.

„Prin aceasta actiune speram ca tinerii participanti sa inteleaga importanta unei bune administrari a timpului, sa inteleaga ca si duminica au timp si de relaxare si destindere, dar si de participare la Sf. Liturghie”, a adaugat pr. Dan Cismas.

Autor: Alexandra Anderes
Sursa: radiorenasterea.ro

.

31 Iulie 2014

Vizualizari: 109

Voteaza:

Intalnirea tinerilor din Cercul pastoral Sangeorz-Bai 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE