Intalniri regionale ale tinerilor elevi ortodocsi in Protopopiatul Targu Mures

În zilele care urmează, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Protopopiatul Ortodox Târgu Mureș în colaborare cu instituții locale și județene, organizează întâlniri ale tinerilor elevi din parohiile Sângiorgiu de Mureș, Band, Râciu și cele învecinate acestora.

Tema întâlnirilor, fixată de grupul de inițiativă pentru tinerii ortodocși, este ,,Cum ne petrecem timpul liber“ și va fi dezbătută împreună cu tinerii și invitații, personalități bisericești și școlare.

Programul întâlnirilor se va desfășura după cum urmează:

– Marți, 31 Mai, ora 12:00 la Sângiorgiu de Mureș; invitat preacuviosul Părinte Teodosie de la Shitul Dumbrăvioara; gazde preoții Bărăian Eugen și Roată Gigel, Școala și Primăria Sângiorgiu de Mureș.

– Marți, 7 Iunie, ora 11:30 la Band; invitat Părintele dr. Nicolae Gheorghe Șincan din Târgu Mureș; gazde Părintele Lucian Crișan, Școala și Primăria Band.

– Vineri, 10 Iunie, ora 13:00 la Râciu; invitat domnul profesor dr. Hadrian Conțiu Târgu Mureș; gazde Părintele Daniel Soțan Școala și Primăria Râciu.

La aceste activități religios – educative alături de elevi, preoți și profesori va fi prezent Părintele protopop Olimpiu Zăhan în calitate de organizator și inițiator al acestor întâlniri.

Preot Protopop Olimpiu Zăhan
Sursa: reintregirea.ro

01 Iunie 2016

Vizualizari: 132

Voteaza:

Intalniri regionale ale tinerilor elevi ortodocsi in Protopopiatul Targu Mures 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Protopopiatul Targu Mures

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE