Interventia sociala la nivelul parohiilor, seminar organizat in Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Episcopia Sloboziei si Calarasilor, prin Sectorul Social - Misionar, a organizat luni, 17 iunie 2013, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, un seminar de formare pentru preoti, cu tema "Interventia sociala la nivelul parohiilor din Episcopia Sloboziei si Calarasilor”, locul desfasurarii fiind sala multifunctionala (sala 15) a Centrului Socio-Cultural "Episcopul Damaschin” al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. 

In cadrul seminarului au fost prezentate si discutate documentele si etapele procesului de acreditare a furnizorilor de servicii sociale in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 1024 din 25 iunie 2004 precum si a Metodologiei de acreditare a furnizorilor de servicii sociale, precum si ale Ordinului nr. 383 din 6 iunie 2005, al Ministrului muncii, solidaritatii sociale si familiei, metodele, tehnicile si instrumentele folosite in asistenta sociala si tipurile de servicii sociale care pot fi infiintate in cadrul parohiilor din Episcopia Sloboziei si Calarasilor.

Prin intermediul exercitiilor pe grupe de lucru, preotii participanti au realizat schimburi de experienta fiind prezentate modele de buna practica din asistenta sociala desfasurata in cadrul parohiilor.



La acest seminar de informare au participat un numar de 24 de preoti din Protopopiatul Oltenita, care au apreciat intalnirea ca fiind una deschisa si interactiva, avand o abordare concisa.

Sursa: sf-esc.ro

.
Pe aceeaşi temă

18 Iunie 2013

Vizualizari: 634

Voteaza:

Interventia sociala la nivelul parohiilor, seminar organizat in Episcopia Sloboziei si Calarasilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE