IPS Irineu s-a aflat astazi in mijlocul copiilor cu dizabilitati severe din Alba Iulia

Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Irineu s-a aflat astazi in mijlocul copiilor cu dizabilitati severe din Alba Iulia.

Ierarhul nostru a vizitat casele de tip familial "Sfanta Ana" si "Sfanta Maria" din Alba Iulia in care sunt ocrotiti 30 de copii cu dizabilitati multiple si severe, cu varste cuprinse intre 2 luni si 18 ani.

Potrivit parintelui protopop de Alba Iulia, Teofil Slevas, angajatii celor doua case de tip familial i-au prezentat Inaltpreasfintitului Irineu serviciile oferite copiilor si activitatile pe care le acestia le desfasoara in cadrul asezamintelor.

Chiriarhul nostru le-a pus la suflet angajatilor caselor de tip familial si copiilor un cuvant de binecuvantare si mangaiere.
La randul lor, copiii l-au primit pe arhipastorul nostru cu rugaciuni si cantece religioase invatate la Biserica.

Asezamintele sociale "Sfanta Ana" si "Sfanta Maria" functioneaza in cadrul unui parteneriat incheiat intre Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, Asociatia Filoantropia Ortodoxa Filiala Totoi, Consiliul Judetean Alba si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba.

In cadrul celor doua case de tip familial le sunt oferite copiilor hrana, imbracaminte, asistenta medicala si terapie speciala.

Sursa: reintregirea.ro

13 Martie 2014

Vizualizari: 179

Voteaza:

IPS Irineu s-a aflat astazi in mijlocul copiilor cu dizabilitati severe din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

copii cu dizabilitati

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE