IPS Laurentiu si IPS Serafim au slujit in sobor la Catedrala din Sibiu

La Catedrala Mitropolitana "Sfanta Treime” din Sibiu, Sfanta Liturghie a fost oficiata duminica, 14 martie, de Inaltpreasfintitul Parinte Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, si de Inaltpreasfintitul Parinte Serafim, Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale si de Nord. In Catedrala au fost prezente si delegatiile Bisericilor Ortodoxa si Evanghelica din Germania care au luat parte, zilele trecute, la intalnirea frateasca de la Manastirea Brancoveanu - Sambata de Sus, informeaza TRINITAS TV.

Detalii aflam de la Inaltpreasfintitul Parinte Laurentiu, Mitropolitul Ardealului: "Multumim lui Dumnezeu pentru darul acesta minunat de care ne-am invrednicit, deoarece am fost inconjurati nu numai de preoti multi, de membrii delegatiei, dar si de credinciosii care au venit sa se impartaseasca cu Trupul si Sangele Domnului. La sfarsitul slujbei am multumit si participantilor din delegatia Bisericii evanghelice din Germania”.

Dupa Sfanta Liturghie au fost prezentate cateva din concluziile intalnirii de la Manastirea Brancoveanu - Sambata de Sus.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

15 Martie 2010

Vizualizari: 319

Voteaza:

IPS Laurentiu si IPS Serafim au slujit in sobor la Catedrala din Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE