IPS Naum, Mitropolitul de Ruse, a vizitat Manastirea Sf. Ioan Rusul din Giurgiu

Miercuri, 23 aprilie, cu ocazia manifestarilor dedicate Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, ocrotitorul Episcopiei Giurgiului, la invitatia Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, Inaltpreasfintitul Parinte Naum, Mitropolitul de Ruse, a efectuat o vizita in Episcopia Giurgiului. Dupa savarsirea Sfintei Liturghii la Catedrala Episcopala din mun. Giurgiu, Inaltpreasfintia Sa, insotit de Chiriarhul nostru, de Parintele Protos.

Teodor Serban, staretul Manastirii ,,Sf. Ioan Rusul” si de Parintele Sabin Mat, Protoiereu al Protoieriei Giurgiu a vizitat Manastirea Sf. Ioan Rusul din localitatea Slobozia de Giurgiu. Cu acest prilej, Inaltpreasfintia Sa s-a inchinat la moastele Sf. Ioan Rusul si a apreciat frumusetea sfantului locas, dar si eforturile depuse de obstea monahala pentru dezvoltarea Sfintei Manastiri.

Manastirea Sfantul Ioan Rusu a luat fiinta la sfarşitul anului 2008, pe ruinele unei foste unitati militare a Politiei de Frontiera Giurgiu. Manastirea este prima din tara noastra construita in cinstea Sfantului Ioan Rusul.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.
Pe aceeaşi temă

25 Aprilie 2014

Vizualizari: 191

Voteaza:

IPS Naum, Mitropolitul de Ruse, a vizitat Manastirea Sf. Ioan Rusul din Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE