La Facultatea de Teologie 'Justinian Patriarhul' din Bucuresti s-a desfasurat examenul de admitere

331 de absolventi de liceu si seminarii teologice au sustinut astazi, 22 iulie, examenul de admitere la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din Bucuresti. Concursul a inceput la ora 10:00, dupa extragerea plicului cu subiectele pentru cele patru specializari ale Facultatii.

Mai multe informatii a oferit pentru Radio TRINITAS, parintele profesor Stefan Buchiu, decanul Facultatii de Teologie „Justinian Patriarhul” din Bucuresti: „La specializarea Teologie Pastorala concurentii au sustinut un test de Dogmatica pentru care au avut alocate trei ore, iar la specializarea Arta Sacra concurentii au trebuit sa treaca de proba eliminatorie de desen, pentru care au avut alocate sase ore. Fata de anul trecut, la specializarea Teologie Pastorala avem cu 20 de candidati mai mult care ocupa locurile bugetare, iar restul se vor incadra pe locurile cu taxa. Avem si un numar de 28 de licentiati, Facultatea de Teologie fiind a doua Facultate pe care doresc sa o urmeze.

Acestia au sustinut un colocviu pe teme de Dogmatica. Vom avea si a doua sesiune de admitere in toamna pentru a completa locurile la acele specializari, cum ar fi Teologie Didactica unde raman locuri la buget libere”.

Rezultatele examenului vor fi afisate, duminica, la avizierul Facultatii.
 

.

23 Iulie 2010

Vizualizari: 559

Voteaza:

La Facultatea de Teologie 'Justinian Patriarhul' din Bucuresti s-a desfasurat examenul de admitere 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE