La Sibiu se va deschide Targul National de Carte Religioasa

Deschiderea Oficiala a celei de-a XIV-a editii a Targului National de Carte si Revista Religioasa va avea loc joi, 6 noiembrie 2014, ora 13,00, in foaierul corpului B al Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu.

Manifestarea este organizata de Asociatia SCRIPTUS din Sibiu cu sprijinul Mitropoliei Ardealului, Episcopiei Tulcii si al Bibliotecii Judetene Astra si este co-finantata de Consiliul Judetean Sibiu.

Pana in prezent si-au anuntat participarea 18 edituri de carte religioasa din Bucuresti, Iasi, Sibiu, Deva, Bacau, Galati, Fagaras si Ploiesti.

Pe parcursul celor 4 zile ale targului vor avea loc lansari de carti in prezenta autorilor si editorilor, concerte corale, dezbateri si mese rotunde, expozitii si ateliere de creatie, tombole cu premii in fiecare seara a targului, majoritatea editurilor practicand reduceri semnificative la pretul cartilor.

Targul National de Carte si Revista Religioasa este unica manifestare de acest gen din Romania, devenind marca inregistrata in urma cu 8 ani, bucurandu-se, an de an, de aprecierea publicului si a editurilor de gen din tara si strainatate.Accesul publicului la toate evenimentele din cadrul targului este gratuit, programul de vizitare fiind intre orele 10-20.

.

04 Noiembrie 2014

Vizualizari: 232

Voteaza:

La Sibiu se va deschide Targul National de Carte Religioasa 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE