Lansarea calendarului crestin ortodox in braille pentru anul 2011

Asociatia Filantropia Severin are deosebita placere de a va anunta, ca miercuri, 19 ianuarie, incepând cu orele 11:00, va avea loc lansarea calendarului crestin ortodox, in scriere braille, pentru anul 2011, destinat persoanelor cu deficienta de vedere, si prezentarea primei versiuni audio a acestuia. Calendarul a fost realizat in cadrul Centrului informational pentru persoanele cu deficienta de vedere, “Didim cel Orb”, din Drobeta Turnu Severin, infiintat printr-un proiect implementat de Asociatia Filantropia Severin in pateneriat cu Asociatia Nevazatorilor, Filiala Interjudeteana Dolj Mehedinti, Subfiliala Drobeta Turnu Severin si finantat de Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.

Evenimentul se va desfasura in sala de festivitati „Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei, Str. I. Gh.

Bibicescu, nr.6, Dr. Tr. Severin, Mehedinti
Asociatia Filantropia Severin este o asociatie crestin-ortodoxa, de asistenta sociala si filantropica, cu caracter nonguvernamental, nonprofit, independenta si apolitica ce functioneaza sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

18 Ianuarie 2011

Vizualizari: 339

Voteaza:

Lansarea calendarului crestin ortodox in braille pentru anul 2011 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • d valicaPostat la 2011-01-19 14:22

    In acest calendar Duminica este prima sau ultima zi din saptamana?

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE