Lansarea calendarului crestin ortodox in braille pentru anul 2013

Asociatia Filantropia Severin are deosebita placere de a va anunta ca, miercuri, 12 decembrie 2012, la sediul Asociatiei Nevazatorilor din Drobeta Turnu Severin, str. Brancoveanu, nr. 262, bl. A6, sc. 1, ap.

1, incepand cu orele 11:30, va avea loc lansarea calendarului crestin ortodox, in scriere braille, pentru anul 2013, destinat persoanelor cu deficienta de vedere.

Calendarul a fost realizat in cadrul Centrului informational pentru persoanele cu deficienta de vedere, “Didim cel Orb”, din Drobeta Turnu Severin, singurul centru de acest gen din Oltenia, care produce materiale in braille pentru nevazatori, atat cu caracter religios, cat si cu caracter laic.

Calendarul crestin ortodox in braille pentru anul 2013 se adreseaza tuturor persoanelor nevazatoare din tara si cuprinde sarbatorile sfintilor si praznicele imparatesti de peste an.

Asociatia Filantropia Severin este o asociatie crestin-ortodoxa, de asistenta sociala si filantropica, cu caracter nonguvernamental, nonprofit, independenta si apolitica ce functioneaza sub patronajul spiritual al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati
Pr. Trailescu Radu
0741158439
gtrailescu@gmail.com

.

12 Decembrie 2012

Vizualizari: 389

Voteaza:

Lansarea calendarului crestin ortodox in braille pentru anul 2013 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE