Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

Luni, 7 februarie 2011, la Centrul eparhial pentru copii si tineret „Sf. Ioan Valahul", din incinta sediului administrativ, vor avea loc lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului. Deschiderea lucrarilor va fi precedata de savarsirea Sfintei Liturghii la ora 8.30 si de slujba de Te – Deum la orele 11.30, care vor fi oficiate in paraclisul Centrului eparhial pentru copii și tineret „Sf.

Ioan Valahul". In cadrul lucrarilor, ce vor fi prezidate de catre Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se vor prezenta rapoartele generale anuale ale sectoarelor administratiei eparhiale si proiectele prioritare pentru anul 2011. De asemenea, va fi analizata si activitatea desfasurata in parohiile si manastirile din cuprinsul Eparhiei Giurgiului sub aspect organizatoric-administrativ, pastoral, invatamânt teologic, social-filantropic, patrimoniu bisericesc, viata monahala, activitate editoriala, restaurari si construiri de noi lacasuri de cult.

Totodata, cu acest prilej, membrilor Adunarii Eparhiale le va fi prezentat un film documentar in care vor fi evidentiate pe larg, activitatile desfasurate in Episcopia Giurgiului, in anul 2010.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

04 Februarie 2011

Vizualizari: 400

Voteaza:

Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE