Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului

Marti, 7 februarie 2011, la Manastirea Comana vor avea loc lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului. Deschiderea lucrarilor va fi precedata de savârsirea Sfintei Liturghii la ora 8.30, urmata de slujba de Te - Deum si de o slujba de pomenire pentru parintele Patriarh Teoctist. In cadrul lucrarilor, ce vor fi prezidate de catre Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, se vor prezenta rapoartele generale anuale ale sectoarelor administratiei eparhiale si proiectele prioritare pentru anul 2012.

De asemenea, va fi analizata si activitatea desfasurata in parohiile si manastirile din cuprinsul Eparhiei Giurgiului sub aspect organizatoric-administrativ, pastoral, invatamânt teologic, social-filantropic, patrimoniu bisericesc, viata monahala, activitate editoriala, restaurari si construiri de noi lacasuri de cult.

Totodata, cu acest prilej, membrilor Adunarii Eparhiale le va fi prezentat un film documentar in care vor fi evidentiate pe larg, activitatile desfasurate in Episcopia Giurgiului, in anul 2011.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

04 Februarie 2012

Vizualizari: 168

Voteaza:

Lucrarile Adunarii Eparhiale a Episcopiei Giurgiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE