Manifestarea cultural-educativa la biserica Sfantul Pantelimon din Bucuresti

Miercuri, 4 octombrie 2017, de la ora 18.30, seratele ATENEUL SFANTULUI PANTELIMON vor găzdui manifestarea cultural-educativă #CARTEaREZISTĂ dedicată Zilei Internaţionale a Educaţiei. Evenimentul este organizat la biserica Sfântul Pantelimon-Foişorul de Foc în colaborare cu Şcoala Gimnazială „Maica Domnului” din București şi se înscrie în iniţiativa mai largă de susţinere a lecturii de carte coordonată de mediatorul cultural Simona Pandele.

În cadrul evenimentului va avea loc un concert sustinut de solistii clasei de pian a profesoarei Olga Szell şi o discuţie liberă cu scriitoarea Ivona Boitan despre importanţa cititului unor cărţi de calitate pentru viaţa unui om. Toţi cei care vor fi prezenţi la această manifestare vor participa la o campanie de strângere de cărți pentru instituţiile defavorizate din punct de vedere al fondului de carte.

Manifestarea cultural-educativă #CARTEaREZISTĂ se va încheia cu vernisarea expoziției de icoane pe lemn CU HRISTOS ÎN SUFERINȚĂ, realizată de membrii Departamentului pentru copii şi tineret ATENEUL SFÂNTULUI PANTELIMON.

Pr. Dr. BOGDAN-AUREL TELEANU

.
Pe aceeaşi temă

03 Octombrie 2017

Vizualizari: 142

Voteaza:

Manifestarea cultural-educativa la biserica Sfantul Pantelimon din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE