Manifestari cultural-religioase si social-filantropice prilejuite de ziua internationala a copiilor

Miercuri, 1 iunie in Episcopia Giurgiului, cu binecuvantara Preasfintitului Parinte Ambrozie, prin Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret "Sfantul Ioan Valahul", se vor desfasura o serie de manifestari social-filantropice si cultural-religioase prilejuite de ziua internationala a copiilor. Activitatile dedicate tinerilor au ca scop educarea in spiritul iubirii, prieteniei si bunei intelegeri intre copii.

Manifestarile dedicate zilei internationale a copilului vor debuta la Catedrala Episcopala din Giurgiu cu Sfanta Liturghie, numita si "Liturghia copiilor", ce va fi oficiata de catre Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului. Incepand cu orele 12.00, Catedrala Episcopala "Adormirea Maicii Domnului" si "Sf.

M. Mc. Gheorghe" va gazdui si un concert extraordinar la care vor participa 9 formatii corale de copii din judetul Giurgiu.

Intre orele 15.00-21.00 copiii de toate varstele sunt invitati sa ia parte la Ziua Portilor Deschise din Centrul Eparhial pentru Copii si Tineret Sfantul Ioan Valahul.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

01 Iunie 2011

Vizualizari: 168

Voteaza:

Manifestari cultural-religioase si social-filantropice prilejuite de ziua internationala a copiilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE