Manifestari dedicate aniversarii a 80 de ani a coralei 'Sfanta Treime' a Catedralei Arhiepiscopale din Alba Iulia

Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba-Iulia, Asociatia corala „Codex Apulum”, Seminarul Teologic Ortodox „Mitropolit Simion Stefan” si Consiliul Judetean Alba va invita sa luati parte la programul manifestarilor dedicate aniversarii a 80 de ani de existenta a CORALEI „SFANTA TREIME” a Catedralei Reintregirii din Alba Iulia si Intrunirea anuala a Asociatiei Nationale Corale din Romania.

Manifestarile se desfasoara dupa urmatorul program:
Sambata, 22 mai 2010, incepand cu ora 10.00 in Aula „Dumitru Staniloae” a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia se va desfasura un Simpozion omagial. Apoi de la ora 11.45 se vor desfasura lucrarile Adunarii generale anuala a Asociatiei Nationale Corale (ANCR) – Bucuresti la care vor participa muzicieni si dirijori de cor din intreaga tara.

De la ora 19.30 va avea loc in Catedrala „Reintregirii” din Alba-Iulia, un Concert coral festiv cu participarea extraordinara a corului „PRELUDIU” din Bucuresti, dirijat de maestrul Voicu Enachescu.

Duminica, 23 mai 2010, manifestarile se vor finaliza cu savarsirea Sfintei Liturghii Arhieresti la Catedrala „Reintregirii” din Alba-Iulia in cadrul careia raspunsurile la Sfanta Liturghie vor fi date de: Corala „Sfanta Treime” a Catedralei, dirijata de domnul Prof. Iosif Fit si Corul „Preludiu” din Bucuresti, dirijat de maestrul Voicu Enachescu.

Sursa: Radio Reintregirea

.

20 Mai 2010

Vizualizari: 278

Voteaza:

Manifestari dedicate aniversarii a 80 de ani a coralei 'Sfanta Treime' a Catedralei Arhiepiscopale din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE