Manifestari dedicate Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox, la Iasi

La Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ - Galata din Iaşi vor începe astăzi, 29 ianuarie 2015, seria evenimentelor prilejuite de Ziua Mondială a Tineretului Ortodox (2 februarie).

Tema simpozionului din acest an este „Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos“, discuţiile urmând să fie axate pe înţelesul libertăţii în rândul tinerilor şi nu numai. Astăzi, elevii şi profesorii de la Şcoala „Ion Simionescu“ vor participa la o întâlnire pe tema simpozionului din acest an.

Duminică, 1 februarie, de la ora 16:30, se va oficia Vecernia în cinstea Întâmpinării Domnului, iar apoi, de la ora 18:00, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie „în(Tineri)re“. Expoziţia colectivă este organizată în galeria de artă a Bisericii „Adormirea Maicii Domnului“ - Galata de 11 fotografi de la Casa de Cultură „Mihai Ursachi“ din Iaşi. Programul va continua cu simpozionul propriu-zis, la care sunt invitaţi preoţi şi profesori de religie. „În finalul simpozionului, sperăm că tinerii vor înţelege că a te îndepărta de Hristos şi a merge pe calea păcatului înseamnă a te înrobi, iar a urma pe calea poruncilor înseamnă a fi liber“, s-a exprimat părintele paroh Mircea Stoleriu, care a invitat pe toţi ieşenii la acest eveniment.

Constantin Ciofu
Sursa: doxologia.ro

.

29 Ianuarie 2015

Vizualizari: 198

Voteaza:

Manifestari dedicate Zilei Mondiale a Tineretului Ortodox, la Iasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE